ponedeljek, 20. junij 2016

Sisters

 

Nič ni zarečeno, ne obljubljeno. Starejši kot si, ugotoviš, da to velja za vse, tudi družino. Ampak sama imam to srečo, da slednjega na lastni koži nisem izkusila nikoli. Ne mine dan, da ne bi bila hvaležna za svojo družino, vključno z mojima sestrama in tisti, ki je meni sledila čez dve leti, danes namenjam par besed, saj je danes vstopila v svoja dvajseta leta. Nikoli bolj se ne zaveš minljivosti časa kot ob takih trenutkih, ko ugotoviš, da boš na mlajšo sestro vedno gledal kot na svojo varovanko, na katero te veže toliko spominov o domačih prigodah, skupnih počitnicah, norijah, vsakodnevnih popestritev, skrivnosti, pogovorov, solz in smeha. Ko naenkrat ugotoviš, da lahko mlajša sestrica o nekaterih rečeh že uči tebe, ti svetuje, te posluša in ti daje razloge, da se po njej vzgleduješ.

Bila si že vse – oseba s katero sem imela največje argumente, prijateljica, razumni glas, vzpodbuda, sodelavka, soigralka, sovoznica, šoferka, taksistka, mirilka nesporazumov ... ampak vedno si ostajala eno – zaveznica. In dejstvo, da se zavedam, da bom tako zaveznico imela vedno, do konca življenja, pomeni toliko, da besede tega ne znajo opisati.

Vse najboljše za tvoj dvajseti rojstni dan. Nate in na to, kaj si dosegla v zadnjem letu in nasploh v življenju, sem ponosna tako, da se ne da povedati. Razvijaš se v čudovito osebo in počutim se privilegirano, da imam slednje srečo opazovati iz prve roke. Rada te imam neskončno. ❤

 

Related Articles

0 komentarji:

Objavite komentar