četrtek, 23. junij 2016

Twinkle Deals Bikini Haul & ReviewKer se v zadnjem času pojavlja veliko spletnih trgovin z oblačili in je trenutno sezona takšna, da so na udaru predvsem kopalke - sem se odločila, da preizkusim eno izmed teh strani (twinkledeals.com) in z vami delim svojo izkušnjo.
* ali so kopalke res takšne kot na sliki
* kako je s številkami
* ali so dodatni stroški
* čas dostave
* itd.
Odgovore na zgornja vprašanja najdete v spodnjem videu:Ker pa kot je splošno znano, slike povedo več kot tisoč besed, sem pripenjam še fotografije kopalk, ki jih lahko primerjate s slikami iz njihove spletne strani.Kot lahko razberete iz slik, so kopalke dejansko enake kot na fotografijah na njihovi spletni strani, tako da resnično priporočam nakup, saj boste za ene kopalke odšteli pol manj kot v naših trgovinah, H&M ipd., kvaliteta pa je enaka.

Upam, da je to pomagalo komu pri odločitvi glede naročanja iz tujih spletnih strani, vsekakor obstajajo določena tveganja in pomanjkljivosti (predvsem to, da kopalk ne moreš pomeriti) ampak za tako smešen denar, se splača poskusiti.

ps. na moji fb strani lahko sodelujete v giveawayu, kjer bom podarila zadnja dva kompleta kopalk, saj meni, kot omenjeno, žaal nista prav. :)

Adrijana

Related Articles

0 komentarji:

Objavite komentar