ponedeljek, 26. september 2016

Dressing up for fall & the company you keep

 

Tale mali projekt je zame bil veliko več kot le "lepo se oblečimo, nališpajmo in postavimo za par slik." Bil je čudovito preživet čas s krasnimi ljudmi. Veste tisto, ko pravijo - od tega s kakšnimi ljudmi se obkrožaš, je odvisno ogromno kaj bo to potegnilo iz tebe samega. Zato se obkrožaj z ljudmi, ki iz tebe povlečejo ustvarjalnost, ambicije, nevsakdanjost. Ljudmi, s katerimi imaš pogovore, ki lahko trajajo ure in ure, medtem ko zgubiš občutek za čas in ne čutiš potrebe, da bi v roke prijel telefon ali svojo pozornost usmerjal na okolico. Pogovori in družba, ki te pusti s tistim pristnim good vibes občutkom, v smislu, ja, bom končno to naredil, končno to spremenil. Ljudje, ki ti dajo vzpodbudo tam kjer jo rabiš, da prestopiš svoje dvome, ki te ločujejo od tega, da narediš nekaj drugačnega, potencialno izjemnega.

Takih ljudi ne poznam veliko. Zavedam se njihove redkosti in dragocenosti. In z veseljem lahko rečem, da Sindi spada v ta krog od prvega trenutka, kar sem jo spoznala. 

 

 

 

 

Upam, da je to samo prvi od mnogih skupnih projektov in upam, da bo koga izmed vas post navdihnil - pa naj bo to glede izbire prijateljev ali jesenskega outfita. :)

Outfits info:

Sindi
Obleka: New Yorker
Plašč: Primark
Torbica: Primark
Čevlji: Adidas Superstar
Ura: Michael Kors
Sunglasses: Ray Ban

Adrijana
Obleka: Zara
Plašč: Primark
Čevlji: Adidas Superstar
Torbica: Coach
Ura: Tommy Hilfiger
Uhani: Swarovski

Več o najinem druženju si lahko preberete tudi na blogu od Sindi, navsezadnje pa še hvala Tjaša Polšak Photography za čudovite slike. <3


Adrijana

Related Articles

0 komentarji:

Objavite komentar